Friday, 25 September 2015

Cara Besarkan Zakar Dan Panjangkan Zakar Secara Semula Jadi. 1 Inci Sebulan!

Teknik Besarkan Zakar Semula Jadi

besarkan zakar

Teknik Besarkan Zakar Semula Jadi. 

Ramai lelaki yang mahukan zakar besar, tidak kira umur, pekerjaan atau faktor keinginan seks sekalipun mahukan zakar yang besar.

Bagi lelaki, zakar yang besar mengggambarkan kekuatan dan kehebatan seorang lelaki. Lelaki sememangnya sensitif tentang saiz zakar dan menganggap wanita akan melihat mereka lebih perkasa dan menarik sekiranya mempunyai zakar yang besar.

Kajian yang di lakukan oleh Universiti luar negara daripada 14000 responden, lebih 45% mahukan zakar yang besar.

Adapun ramai yang menganggap saiz zakar hanya boleh di tambah secara pembedahan, ia bukanlah satu-satunya pilihan yang ada di luar sana.

Dalam temubual dengan seorang pakar pembedahan, beliau memberitahu yang lelaki patut fikir 2 kali sebelum pembedahan.

Terdapat banyak cara untuk besarkan zakar secara semula jadi. 

Penis Pump

Salah satu cara yang paling popular adalah besarkan zakar menggunakan pam zakar. Cara ini boleh di katakan berkesan untuk menambah saiz dalam masa singkat tapi sayangnya, mengikut pengalaman pengguna saiz zakar hanya boleh bertambah sedikit sahaja.

Zaki pengguna bathmate mengatakan selepas menggunakan selama 2 bulan, saiznya meningkat sebanyak lebih kurang 1 inci.

besarkan zakar semula jadi


Cara membesarkan zakar #2: Teknik urutan Jelqing

Teknik urutan Jelqing adalah satu gerakan yang dilakukan di bahagian zakar seolah-olah memeras susu. Teknik kuno ini sudah lama dilakukan oleh bangsa Arab.

Untuk melakukan cara besarkan zakar ini mudah saja. Anda perlu:


  1. Merangsang zakar dahulu. Pastikan anda mencapai semi-ereksi (antara 1/2 atau 3/4) ereksi saja)
  2. Ambil masa untuk perlahan-lahan warm-up.
  3. Letak minyak pelincir pada kedua-dua tangan
  4. Buat grip tangan kanan dalam bentuk “Okay” dan letakkan ia di hujung zakar (berdekatan perut)
  5. Ketatkan grip tangan dan anda akan merasa darah semakin mengalir
  6. Perlahan-lahan gerakkan grip tangan anda tadi ke bahagian atas kepala zakar. Pastikan anda memberi tekanan yang mencukupi untuk melancarkan pengaliran darah.
  7. Sebelum sampai kepala zakar, berhenti. Ini dikira sebagai satu Jelq. 
  8. Sementara grip tangan kanan masih di zakar, buat grip tangan kiri dan letakkan ia dipangkal zakar sama macam langkah 4.
  9. Lepaskan tangan kanan anda, dan mula teknik urutan jelqing dengan tangan kiri pula.
  10. Ulang langkah 6.

besarkan zakar semula jadi

Jangan sesekali mengurut kepala zakar. Ia mampu hilang sensitiviti. Jangan mengurut zakar yang sudah 100% mencapai ereksi kerana ia mampu merosakkan tisu dan urat saraf.


Cara besarkan zakar 3- Memakan makanan herba besarkan zakar. 

Sebenarnya rahsia besarkan zakar dengan berkesan adalah dengan melancarkan perjalanan darah zakar. Apabila perjalan darah zakar lancar sel-sel tisu zakar akan lebih aktif dan di samping melakukan urutan dan menjaga pemakanan, zakar akan lebih sihat dan menjadi lebih besar. 

Terdapat beberapa herba yang khusus untuk besarkan zakar
Antara herba yang terbukti bagus ialah:

1. Tongkat ali (long jack) – mampu meningkatkan hormon testosterone dan membebaskan hormon ini. 

2. Ginseng merah Korea – mampu meningkatkan pengaliran darah dan fungsi seksual (ia mungkin berbahaya jika diambil dengan ubat tertentu)

3. Herba entengo – mampu meningkatkan pengaliran darah di penis khususnya

4. Ginkgo biloba – boleh meningkatkan nafsu seks

5. Beri Hawthorn – mengandungi agen penguat saluran darah iaitu bioflavonoids

besarkan zakar semula jadi

Saiz zakar normal bagi lelaki Malaysia adalah 4.4 inci. Tapi sebagai lelaki sejati tentulah kita mahukan lebih lagi bukan?. Di sinilah ubatan ini boleh membantu. 

Sekarang zaman arus kemodenan. Dunia di hujung jari sahaja. Kita di perkenalkan dengan pelbagai jenis teknik besarkan zakar. Kita juga di perkenalkan dengan ubatan herba yang telah di rumus dan di jadikan ubat dalam bentuk pill dan kapsul untuk besarkan zakar. Terdapat banyak jenis ubatan ini menyebabkan kita ragu yang mana sesuai.

Jika kita ingin memakan ubatan untuk membesarkan zakar, tentu sekali apa yang kita boleh lihat adalah testimoni ubatan itu sendiri adakah berkesan atau tidak.

Sebenarnya, terdapat satu ubatan yang bagus yang di rumus khas untuk lemah zakar dan besarkan zakar, yang boleh di beli di internet tapi jarang di dengar dan jarang di ketahui pengguna. Namun testimoninya amat bagus dan sesuai di amalkan kerana mengandungi semua herba yang di sebutkan dalam cara #3.

Ubatnya adalah Vmen Plus Germany Original. Anda boleh membelinya di sini. 


Jika anda tidak berminat dalam pengambilan pil boleh cuba cara di bawah. 

Cara besarkan zakar 4- Makan zat-zat yang terkandung dalam makanan ini.
Apa yang ramai orang tidak sedar adalah zakar juga boleh membesar jika anda menjaga diet pemakanan anda. Makan kuaci dikatakan mampu meningkatkan pengaliran darah.

Malah, makanan yang banyak benda ini juga dikatakan bagus untuk kesihatan anda. Antaranya ialah:

  1. Phosphorous – Nutrien ini mampu meningkatkan keinginan syahwat anda. 
  2. Zink – Nutrien ini membolehkan pengeluaran sperma dan ejakulasi yang lebih sihat. 
  3. Magnesium – Nutrien ini mampu meningkatkan pengaliran dan peredaran darah. 
  4. Selenium – Selenium mampu meningkatkan pengeluaran dan kualiti sperma. 

Jom memperbanyakkan makanan-makanan dengan nutrien ini dalam diet anda, ya!


Cara besarkan zakar 5- Menggunakan minyak urut

Cara membesarkan zakar dengan menggunakan minyak urut terutamanya minyak lintah sebenarnya telah di amalkan oleh orang Melayu sejak dahulu kala. Jika di sertai dengan teknik urutan yang betul sememangnya saiz sakar mampu bertambah besar. Namun kebanyakan minyak lintah sekarang sudah hilang ketulenan. Jika ingin membeli minyak lintah dan menggunakkkan untuk membesarkan zakar carilah yang original. 


Apa pun pilihan anda, harapan penulis anda berjaya mendapat saiz idaman. Puaskan keinginan suami isteri supaya rumah tangga kekal aman. 
__________________________________________________________________________________
Cara Besarkan Zakar Dan Panjangkan Zakar Secara Semula Jadi. 1 Inci Sebulan!

  AMARAN! HANYA LELAKI SEJATI AKAN BACA!

1. Trik untuk besarkan zakar dan panjangkan zakar

Ramai orang bertanya kepada kami isu yang sangat serius : Bagaimana cara untuk besarkan zakar atau panjangkan zakar?. Jawapannya bukan mudah, tapi kami tahu caranya

Semakin ramai perempuan mahukan zakar besar dan panjang untuk puaskan nafsu mereka. Statistik terbaru menunjukkan yang perempuan hanya berpuas hati dengan zakar bersaiz 8 inci ( atau 20.32cm)

Sayangnya kebanyakan lelaki lebih pendek dan hadapi masalah puaskan pasangan mereka. Wanita seharusnya di gembirakan, terutama di atas katil atau isu ini akan merosakkan perkahwinan atau hubungan.

Sekarang macam-macam produk besarkan zakar dan panjangkan zakar yang di jual. Kalau search internet banyak sangat website jual. Cara besarkan dan panjangkan zakar semula jadi lah. Cara dan teknik besarkan zakar dan panjangkan zakar dengan tanganlah. Cara-cara besarkan dan panjangkan zakar dengan pump lah. Cara tradisional besarkan dan panjangkan zakar dengan minyak lintahlah. Betul ke semua tu. Jadi ke?. Selamat ke kalau besarkan dan panjangkan zakar cara tu?

Sehingga kini hanya ada 1 cara sahaja untuk besarkan zakar atau panjangkan zakar: pembedahan. Pembedahan besarkan zakar atau panjangkan zakar ini adalah:
- Mahal ( lebih dari RM20.000)
-sangat menyakitkan ( zakar anda di belah dan di tarik, kemudian di jahit kembali)
-bahaya kerana ada banyak komplikasi selepas pembedahan seperti jangkitan dan mati pucuk

Sungguhpun begitu, semakin ramai lelaki memilih untuk zakar mereka di belah. Di sinilah penyelidikan kami, bersama beberapa University dari dunia barat memainkan peranan.

Ada harapan lain jika anda tidak mahukan pembedahan...

Sebagai syarikat bertanggungjawab, Sukraja, mendakwa telah menjumpai cara untuk besarkan zakar dan panjangkan zakar secara semulajadi tanpa pembedahan. Syarikat ini pakar dalam produk Ayurvedic dan telah beroperasi untuk jangka masa yang lama. Produk mereka menambahkan perjalanan darah ke tissue penile yang akan kembangkannya. Ereksi menjadi lebih keras dan lama. Penis membesar dan lebih panjang.

Ini semua nampaknya macam mimpi indah jadi kami memutuskan untuk mencuba

Produk ini di uji oleh 24 lelaki berumur 18-67 selama tempoh 6 bulan. Di akhir tempoh tersebut purata pembesaran adalah 1.94 inci dalam kepanjangan. Ahli yang terlibat dalam kajian ini tidak melaporkan sebarang kesan sampingan negatif.

SUKRAJA@KAMA RAJA @ ENLARGE XL
Zakar Besar dan Panjang semulajadi
Tapi bagaimana ia berfungsi sebenarnya?

Mekanisma yang berlaku adalah mudah. Produk herba sukraja @ enlargexl melakukan seperti berikut:

-menambahkan perjalanan darah ke bahagian tisu penile. Ini akan menjadikan ereksi lebih tegang dan lama
-di sebabkan penambahan darah, salur darah menjadi berkembang dan menambahkan saiz ereksi
- menambah pengeluaran testrosteron dalam badan yang di perlukan untuk ereksi lebih keras

Cuba fikir. Kenapa penis masa biasa jadi kecil?. Sebab memang semulajadi kecil ke sebab darah kurang? Kalau darah lancar, banyak masuk.. keras macam batu bhaii...teriak bini nanti.. hahah

Sesuai sangat untuk yang lemah tenaga batin atau nak rasa pengalaman baru!  

Sukraja, kama raja, enlarge xl adalah berdasarkan ubatan Ayurvedic jadi ia mengambil masa lebih lama untuk berhasil. Anda tidak boleh berharap zakar anda akan besar atau zakar panjang dalam tempoh seminggu, beberapa minggu di perlukan sebenarnya. Inilah kelemahan herba sukraja @ Ayurveda. Kelebihannya adalah peratus kejayaannya adalah sangat tinggi dan orang ramai tidak melaporkan sebarang kesan sampingan. Juga hanya ini alternatif sebenar untuk pembedahan zakar yang menyakitkan dan sangat mahal.

TESTIMONI!

enlarge xl besarkan dan panjangkan zakar 6 inci

Guna enlargexl boleh dapat 1 inci sebulan tau. Tu maksimum lah..hebat tak?. Ni testimoni real. Bukan buat2. 

Kesannya KEKAL seumur hidup

Mungkin ia mudah untuk di gunakan tapi ia benar-benar berhasil

Hanya ambil 1 kapsul di waktu pagi dengan segelas air.  Dan 1 kapsul sebelum tidur. Itu sahaja. Merokok tiada masalah.

Usah bazir wang untuk produk lain.. 

Sekiranya anda sudah puas mencari ubat herba yang selamat dan merangkumi semua aspek kesihatan batin. Kuat, mantap, bertenaga, keras,  besar, panjang dan tambah mani. Maka pencarian anda terhenti di sini. Jamin puas hati dengan ubat kami. Jangan buang masa lagi. Pastinya berbaloi! Harga mampu!

( Kalau nak effect double, urut dengan sebarang minyak . Kesannya lebih panjang dan besar..serius )

Nak batang besar dan panjang!. Nak penis idaman!. Semuanya hanya dengan 1 tindakan!

Saya percaya ubat ini benar-benar dapat membantu anda. Jangan biarkan diri terus bermasalah..

Bagaimana RM4.43 mengubah kehidupan anda...

Rawatan ini sudah pun popular di barat dan menjadi semakin popular di Malaysia. Produk ini sentiasa habis  di jual tetapi jika anda dapat membelinya anda di kira sangat bertuah. Walaupun rawatan ini sangat efektif ia sangat berpatutan. Rawatan untuk 3 bukan misalnya hanya bernilai RM4.50 sehari!. Ini di kira sangat rendah berbanding kesan terbaiknya terhadap kehidupan dan perhubungan masyarakat.

Pembaca kami boleh mengambil kesempatan terhadap harga promosi yang kami telah runding dengan pengeluar. Jika anda klik link di bawah anda akan mendapat harga lebih murah dan pos percuma untuk pesanan 2 ke atas. Penjual memberitahu kami bahawa semua produk di hantar di dalam bekas atau bungkusan tanpa nama produk supaya tiada siapa akan nampak pesanan pelanggan. Mereka juga menawarkan pos percuma pada hari berikutnya.

Jika anda ingin mengambil kesempatan terhadap tawaran kepada pembaca kami, sila klik di sini: ENLARGE XL. Anda akan mendapat harga murah secara automatik bila gunakan link ini.

NOTICE: STOK TERBARU 2018= ENLARGEXL INTENSE 2018. 
2 KALI LEBIH CEPAT BERKESAN DARI ENLARGEXL BIASA PADA HARGA SAMA 2014.
 30 PILL. MAKAN 1 MALAM SEBELUM TIDUR 

Order enlargexl
Ubat dan cara besarkan dan panjangkan zakar secara semula jadi
http://www.enlargexl.com/my/?affiliate=1&subid=blog

[Cara Order EnlargeXL TANPA KREDIT/ DEBIT CARD. Hanya perlu tekan buy now. Isi No Telefon, Nama dan alamat. CSO akan hubungi dalam masa 5 minit untuk COD atau bank in. Mudah kan?] 


Nota: Pesanan akan sampai 3-7 hari dari tarikh cod atau bank in. Tracking akan di berikan. Boleh check. Jangan risau

 Nasihat: Hati-hati jika beli dengan syarikat lain. Ada kemungkinan tiruan atau ubat murah penuh dadah perangsang. Hanya beli dengan kami pengeluar dan penjual sah. Jamin Original. 100%
Adakah anda mempunyai pengalaman dengan pembesaran zakar atau sukraja?. Sila tinggalkan komen di bawah!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Demi ALLAH, Jamin Sampai!. 100% pulangan wang di kembalikan kalau tak sampai lebih 1 minggu!

Bungkusan adalah rahsia. Tak perlu takut orang tahu. Tiada siapa akan tahu hatta keluarga sendiri. Hehe
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ringkasan enlargexl

1. Herba semulajadi 100%
2. Formula Ayurveda India.
3. Sangat Mujarab. 90% customer puas hati dan ulang beli.
4. Kesan kekal seumur hidup. Sangat berbaloi
5. Tiada dadah merbahaya, enzim binatang atau kimia. Di Jamin Halal.
7. Mudah di amalkan. Makan 2 biji sehari 1 pagi 1 malam selepas makan nasi.
8. Rawatan terbaik untuk lemah tenaga batin. Besarkan salur darah. Bila salur darah besar penis jadi besar dan panjang.
 9. Menambah mani dan tahan lama
10. Jamin berkesan atau jaminan wang di kembalikan. *TOS
11. Jamin puas hati 99%. Sehingga 1 Inci Maksimum* Bergantung pada individu 


Pepatah Melayu ada mengatakan.
Biar lambat asal selamat. kalau cepat, murah sangat, kotey hancur dah tak guna hidup dah...


PENGHANTARAN PANTAS!!!~  
penghantaran pantas enlarge xl ubat besarkan dan panjangkan zakar
jamin sampai enlarge xl 8 inci besarkan zakar

#Keyword: Besarkan zakar, Besarkan zakar semulajadi, Ubat tahan lama lelaki, Ubat tahan lama selamat, Besarkan penis, Besar dan panjangkan penis, Panjangkan penis, Panjangkan zakar, cara besarkan zakar, petua besarkan zakar, ceria lucah bini, main dengan bini orang, bini, sukraja, kama raja, enlargexl 
_______________________________________________________________________________

Hammer Of Thor Malaysia 100% Original- Berkesan 99% Jamin

hammer of thor malaysia
Erm.. Hammer of Thor Malaysia? Ada ke? Bukan hanya indonesia je?. hari tu dah banyak dah web aku cari Hammer of Thor Malaysia. Penuh web kata ada jual Hammer of Thor Malaysia tapi hampeh semua tu web indonesia. Tulis bukan main lagi Hammer of Thor Malaysia. Bisa gak pos ke Malaysia?. Bisa Pak, kami mencari agen untuk Hammer of Thor Malaysia. Jika mahu bank in aja rupiah Indonesia bersamaan RM290 tak termasuk pos ke Malaysia. Dah lah bank in pakai credit card aja maunya. Tapi akhirnya, tunggu tak sampai. Nak check betul ke tak susah. Ramai scam. Bukan kata orang indonesia scam ya. Tapi susah mahu cari agen yang boleh pos ke Malaysia. Kalau ada pasti mahal. Kalau ada yang murah pasti tak original.

Sebabnya Hammer Of Thor ni limited stock. Susah nak dapat. Harga asli Indonesia pun agak mahal ya.
Masih ada ke harapan untuk dapatkan Hammer of Thor di Malaysia?. Ada ke yang jual Hammer of Thor di Malaysia dan jamin 100% ORIGINAL?

Ada. Siapa kata tak ada. Kami di Hammer of Thor Malaysia agent ada berita baik untuk anda. Harga kami jual Hammer of Thor di Malaysia pun tak mahal. Cukup ambil untung sikit+ kos pos sahaja. Khas untuk pelanggan setia kami :)

 _________________________________________________________________________________

Salam semua pembaca kami. Di sini kami ingin mengucapkan berbanyak terima kasih atas sokongan anda kepada kami selama ini. Kami mengalu-alukan cadangan anda agar kami boleh memberikan servis terbaik untuk anda semua.

Di sini kami ingin menunaikan impian pelanggan-pelanggan kami yang mahukan kami dapatkan Hammer of Thor dari indonesia untuk mereka. Kami telah berusaha sedaya upaya dan telah dapat pembekal untuk kami menjadi agen kecil-kecilan ubat Hammer of Thor di Malaysia.

Jika sebelum ini kami ada menjual enlargexl dari india yang telahpun terbukti keberkesanannya berbanding ubat lain di pasaran. 90% jamin berkesan untuk masalah lelaki. Untuk makluman anda semua Hammer Of Thor Indonesia ini adalah 99% lebih kuat dan lebih berkesan lagi untuk merawat masalah

1. Masalah Ereksi 80%
2. Ghairah sekejap tapi lemah 70%
3. Pre ejakulasi ( Pancut awal) 70%
4. Sukar buang air kecil 60%
5. Besarkan Zakar

besarkan zakar hammer of thor

Kegunaan Utama Hammer of Thor adalah mengatasi semua masalah ini secara berperingkat dan perlahan-lahan. Dos yang di syorkan untuk di cuba adalah 3 bulan ke atas. Namun kami tidak memberikan sebarang jaminan wang di kembalikan kerana kesan adalah bergantung pada individu. Hammer of Thor asli sangat mahal harganya dan kami hanya mempunyai sedikit stok mingguan 5-10 kotak sahaja.

Hammer of Thor kami di jamin asli dan mampu mengatasi semua masalah lelaki termasuk lemah tenaga batin, ingin keras berjam-jam, lebih nikmat bersama pasangan, lebih keras, lebih tahan dan tentu sekali lebih besar saiz zakar. Ia juga berkesan untuk merawat penyakit lemah tenaga batin peringkat awal. Mengikut testimoni dari Indonesia, ubat ini sangat berkesan hampir 99% tanpa sebarang kesan sampingan. 100% Herba terpilih untuk lelaki. Ianya buatan Amerika dan di luluskan doktor di sana. Hanya ia di pasarkan secara ekslusif di Indonesia. Anda tidak akan dapat membelinya di mana-mana kecuali dengan kami di Hammer of Thor Malaysia Agent.

testimoni hammer of thor malaysia
Testimoni dari web indonesia

1
Hammer of thor malaysia
Testimoni Malaysia

KELEBIHAN HAMMER THOR.®
********************************************
🚹 Meningkatkan Stamina.
🚹 Membangkitkan Ghairah Libido.
🚹 Mengatasi Permasalahan Ejakulasi
      Pramatang
🚹 Menambah Ketegangan, Lebih Kuat Dan
      Keras Semasa Ereksi.
🚹 Mendapatkan Orgasme Yang Lebih Nikmat.
🚹 Mengubati Impotensi.
🚹 Tahan Lebih Lama.
🚹 Membesarkan & Memanjangkan Saiz Zakar.
********************************************
 CARA HAMMER OF THOR BERFUNGSI.
********************************************
✅ Pengambilan Minggu Pertama :-
Anda akan merasakan tubuh yang lebih bertenaga dan keinginan seksual yang lebih kuat.Ereksi secara semulajadi terjadi dengan peningkatan aliran darah ke Mr P..

✅ Pada Minggu Kedua :-
Kadar hormon dalam tubuh adalah antara punca utama permasalahan dalam hubungan sex pada lelaki.Dengan pengambilan secara consistant akan memulihkan hormon. Ereksi menjadi lebih stabil dan lama. Hubungan seksual pun dapat bertahan lebih lama, keghairahan meningkat.

✅Dalam 30 Hari :-
Fungsi seksual akan pulih dan kembali normal. Anda akan mendapatkan kembali keyakinan diri dan mampu untuk melakukan hubungan seks pada bila-bila masa saja.

✅ Bulan Kedua & Ketiga :-
Pada peringkat ini adalah di tahap pembesaran Mr P. Untuk mendapatkan hasil yang maximum untuk pembesaran dan pemanjangan secara stabil .Digalak sekurang-kurangnya pengambilan 3 ke 4 bulan secara berterusan

Jadi minat untuk beli Hammer of Thor Malaysia?

ORDER NOW HAMMER OF THOR




________________________________________________________________________________

Keyword : #Hammer of thor, #Hammer of thor Malaysia, #Mana nak dapatkan Hammer of thor Asli, #Mana nak dapatkan hammer of thor malaysia, #Mana nak dapatkan hammer of thor asli Malaysia, #Besarkan zakar hammer of thor, #Hammer of thor besarkan zakar, #harga Hammer of thor malaysia



5 comments:

Anonymous said...

Saya subra. Dari penang. Ada order. Service bagus. 3 hari dah sampai cod. Cuma masalah sikit. Mula2 makan rasa panas?. Ubat jadi, 1 bulan naik hampir 1 inci.

Anonymous said...

Kesan kekal?

Rohani Mohamed said...

Baguslah kalau jadi.. ya.. sesetengah individu akan rasa panas bila makan.. tapi jamin tiada kesan sampingan

Rohani Mohamed said...

Ya. kekal seumur hidup. jadi berbaloi untuk wang yang di laburkan,.

Imran Hakim said...

Terbaik. saya beli dan dalam masa 3 hari sampai. Customer support sangat bagus dan membantu. Ubat pun okay. Sangat mantap. Saya nak beli lagi lepas habis 3 bulan.

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.