Tuesday, 9 May 2017

Tiada kesan buruk penggunaan pam zakar jika di gunakan dengan betul

http://ho.lazada.com.my/SHPQFD


Semua lelaki yang telah mempertimbangkan teknik pembesaran zakar telah terfikir tentang pam zakar. Sebabnya adalah kerana ia adalah salah satu kaedah yang paling popular untuk meningkatkan saiz zakar dan ia tidak melibatkan terlalu banyak risiko.

Sebenarnya, walaupun ia adalah popular, masih ada soalan bahawa ramai lelaki tertanya-tanya mengenai alat tertentu adakah ia elok?. Salah satu sebab manusia akan menggunakannya kerana mati pucuk.

Ini adalah salah satu masalah yang paling umum bahawa lelaki menghadapi semua di seluruh Dunia. Ia adalah salah satu syarat disfungsi seksual paling meluas yang dicirikan oleh ketidakupayaan seorang lelaki untuk membangunkan dan / atau mengekalkan ereksi penuh semasa prestasi seksual.

Artikel ini akan memberikan anda maklumat asas tetapi penting mengenai pam zakar. Maklumat yang mungkin boleh membantu anda membuat keputusan sama ada anda mahu mempertimbangkan menggunakan pam zakar.

Mengetahui apa pam zakar, cara ia digunakan dan pertimbangan khas untuk mengambil apabila anda telah memutuskan untuk menggunakan untuk diri sendiri. Lebih banyak maklumat yang ada. Lebih besar peluang anda untuk mendapat hasil yang selamat dan berkesan.

Kelebihan menggunakan PAM ZAKAR

Ia menjadi apabila ia gunakan dengan betul
Ia mempunyai kurang komplikasi dan risiko berbanding rawatan lain untuk disfungsi erektil
Ia adalah lebih berpatutan
Ia adalah tidak invasif seperti pembedahan
Ia boleh digunakan dalam gabungan dengan rawatan lain
Untuk lelaki dengan keadaan perubatan yang menyebabkan masalah mati pucuk, pam zakar boleh membantu memulihkan fungsi seksual normal.

http://ho.lazada.com.my/SHPQFDPAM ZAKAR TERBAIK?

Apa yang menyebabkan pam zakar itu di nilai sebagai pam terbaik? Tentu sekali harganya berpatutan, murah dan tahan lama. Perlu juga di nilai getah pam tidak mudah rosak. Dan tentu sekali fungsinya sebagaimana yang di iklankan. Akan membantu besarkan zakar secara semulajadi dan kekal.

Di bawah kami simpulkan Pam Zakar terbaik berdasarkan harga, fungsi dan review pengguna.

1. Adam Golden Penis Pump For Men Enlargement Increase Size Bigger Longer Sex Toys for Men - Adam Pam Emas Lelaki Pembesar Zakar

http://ho.lazada.com.my/SHPQFD

http://ho.lazada.com.my/SHPQFD
Product details of Adam Golden Penis Pump For Men Enlargement Increase Size Bigger Longer Sex Toys for Men - Adam Pam Emas Lelaki Pembesar Zakar

Ciri- Ciri PAM EMAS ADAM:


Sesuai untuk saiz zakar 8cm-16cm (tahap makima)

Tiada kesan sampinganMudah dan selamat untuk digunakan. (Dgn langkah-langkah diberi).

PAM EMAS ADAM KHUSUS UNTUK: Menjadikan zakar lebih tegang & Keras pada tahap maksimaMenambah saiz demi memanjangkan Zakar.

Meningkatkan tenaga dan fungsi seksual.

Membantu para suami tahan lebih lama ketika bersama isteri.

PAM EMAS ADAM dengan tambahan NEW FORMULA ADAM:

1. TARIKAN PAM jadi lebih KUAT, lebih berkesan

2. Mulut getah berkualiti lebih baik jadikan zakar lebih senang masuk & berkembang dlm palang.

3. Palang lebih panjang supaya zakar jadi lebih besar.

http://ho.lazada.com.my/SHPQFD

2. Handsome up V2 Penis Pump For Men Enlargement Increase Size Bigger Longer Sex Toys for Men - Pam Pembesar Zakar Handsome up V2

http://ho.lazada.com.my/SHPQFD
http://ho.lazada.com.my/SHPQFD
Product details of Handsome up V2 Penis Pump For Men Enlargement Increase Size Bigger Longer Sex Toys for Men - Pam Pembesar Zakar Handsome up V2

FUNGSI HANDSOME UP


Pam Zakar Handsome Up merupakan alternatif bagi urutan. Jika anda tidak mahir dengan urutan batin, atau inginkan sesuatu yang ringkas dan cepat, pam zakar ini adalah pilihan yang tepat. Selain dapat merawat penyakit mati pucuk (erectile dysfunction) dan ejakulasi pra-matang, ia juga terbukti dapat membantu lelaki yang inginkan saiz zakar yang besar serta mempunyai ketegangan dan kekerasan yang maksimum.

Pam Zakar Handsome Up mempunyai kepanjangan 9 inci dan berdiameter 2.4 inci. Jadi zakar anda mampu memanjang sehingga 9 inci dengan pengunaan Pam Zakar Handsome Up secara konsisten.

Pam zakar anda dengan Handsome Up sekerap yang mungkin. Anda pasti kagum dengan kehebatan pam zakar ini apabila zakar anda bertambah 2 inci dalam masa kurang dari 1 bulan!

Anda digalakkan untuk membuang bulu kemaluan terlebih dahulu anda supaya tidak semak sangat dan boleh mengakibatkan kesakitan semasa proses menggunakan pum ini(tidak cukur pun tidak menjadi masalah).

Ambil kain, rendamkan dalam air suam (jangan menggunakan air panas, melecur nanti).Tuam zakar anda dengan kain tadi selama lebih kurang 5 minit. Tujuannya untuk meningkatkan aliran darah, melembutkan otot-otot & urat-urat zakar.

Ambil minyak (mana-mana minyak lintah yang terdapat dipasaran), sapu pada zakar & urutkan sehala dari pangkal ke hujung. Ulang 20-30 kali.

Ambil balang, pilih saiz getah yang sesuai dengan zakar anda. Getah ini untuk mengelakkan angin keluar dari balang semasa guna pam nanti.

Masukkan zakar ke dalam balang. Pam semaksimum yang boleh, tapi AWAS! jangan sampai sakit. Comfortable level: Ada rasa stretching tapi anda masih berasa selesa dengan tekanan yang anda gunakan. Biarkan zakar dalam balang selama 10 minit kemudian releasekan pressure dari balang. Biarkan zakar anda mengecil dengan sendiri baru cabut balang dari zakar anda.

Urut zakar anda semula seperti diatas. Tujuannya untuk refreshkan balik aliran darah anda semasa sesi penggunaan pam tadi.

Jangan lupa, basuh balang anda untuk sesi esok pula. Sebab jika tidak basuh, habuk-habuk mungkin akan melekat pada balang dan boleh menyebabkan gatal-gatal pada zakar anda nanti. Getah penutup jangan didedahkan pada angin dan perlu dilumur dengan minyak untuk mengelakan pecah dan merekah.

Ulang sesi senaman ini setiap hari selama 10 minit.

Jangan lupa untuk mengambil ukuran panjang dan ukur lilit sebelum memulakan senaman ini. Supaya mudah untuk anda monitor perkembangannya setiap minggu.

http://ho.lazada.com.my/SHPQFD

3. Sensa Vacuum Pump - (Penis Enlargement Pump)

http://ho.lazada.com.my/SHPQFD

http://ho.lazada.com.my/SHPQFD
Sensa Vacuum Pump - Pam Vakum Lelaki

Rangkaian produk SENSA kami adalah lebih murah dari pasaran bagi memudahkan pengguna mendapatkan produk ini secara online.

Dengan ini, anda dapat menjimat lebih masa dan wang ringgit kerana pembelian online sepatutnya lebih mudah, murah dan cepat.

SENSA VACUUM PUMP atau PAM VAKUM SENSA ini adalah alat selamat digunakan bagi membantu kaum lelaki mendapatkan alat yang lebih sempurna.

Ia berfaedah dalam :-

* Memberi saiz yang ideal.
* Merawat mati pucuk.
* Memberikan ketegangan yang maksimum.

Sensa Vacuum Pump dicipta khas bagi memudahkan lelaki yang ingin merawat, membesarkan saiz serta menegangkan pada tahap maksimum. Ia merupakan alternatif bagi urutan. Jika anda tidak mahir dengan urutan batin, atau inginkan sesuatu yang ringkas dan cepat, Sensa Vacuum Pump adalah pilihan yang tepat.

Selain dapat merawat penyakit mati pucuk (erectile dysfunction) dan ejakulasi pra-matang (pre-mature ejaculation), ia juga terbukti dapat membantu lelaki yang inginkan saiz yang ideal serta ketegangan dan kekerasan yang maksimum. Hanya sapukan Sensaoil atau Sensacream dan kemudian pam dengan Sensa Vacuum Pump sekerap yang mungkin. Anda pasti kagum dengan kehebatan pam z**** ini apabila z**** anda bertambah 2 inci dalam masa 2 minggu! (Keputusan purata bagi kebanyakan pengguna Sensa Vacuum Pump).

Apakah ciri-ciri utama Sensa Vacuum Pump?
Merawat dan membesarkan.
Menambah diameter dan panjang z**** (sehingga 6 setengah inci panjang dan 6 setengah inci ukur lilit)
Memberi ketegangan dan kekerasan maksimum pada z****

Merawat masalah mati pucuk dan ejakulasi pra matang (cepat keluar air mani)
Untuk mendapatkan kesan maksimum dan cepat dengan gabungan minyak lintah sensaoil

Nasihat

Bersederhana dalam menggunakan pam dan jangan gunakan dengan terlalu kerap. Seelok-eloknya gunakan sebelum melakukan hubungan seks.

Pam ini kami sangat syorkan kepada mereka yang mempunyai disfungsi erektil dan tidak mampu menegang. Ianya juga sesuai untuk mereka yang mempunyai saiz z**** yang kecil dan ingin membesarkan z****


http://ho.lazada.com.my/SHPQFD

4. Pump Penis Enlargement Extender

http://ho.lazada.com.my/SHPQFD

http://ho.lazada.com.my/SHPQFD
Product details of Pump Penis Enlargement Extender

Sex Products Penis Pump Penis Enlargement Extender Penis Pumps Enlargers Extension Sex Toys For Men Cheap Sale


Size:23.5cm x 6.5cm

Weight:290g

Material:Medical Safe Silicon,ABS,PVC

Function: Help to extend your penis to get enlargement and bigger! help you be a strong man!

http://ho.lazada.com.my/SHPQFD

5. Adam Penis Pump For Men Enlargement Increase Size Bigger Longer Sex Toys for Men - Pam Pembesar Zakar

http://ho.lazada.com.my/SHPQFD

http://ho.lazada.com.my/SHPQFD

Butiran produk Adam Penis Pump Untuk Lelaki Pembesaran Meningkatkan Saiz lebih besar yang lebih panjang Mainan Seks untuk Lelaki - Pam pembesar Zakar

Mudah untuk digunakan

Gunakan 3 kali seminggu untuk kesan terbaik (keputusan tertakluk kepada individu)
bahan perubatan Superior, selamat dan tidak beracun.

penyerapan vakum, satu kaedah untuk meningkatkan tekanan udara, otot regangan, meningkatkan peredaran darah dalam pergerakan otot, untuk mencapai ereksi, pembesaran, kesan pertumbuhan.

Membuatkan lebih banyak darah ke dalam zakar anda melalui pam vakum akan menyebabkan ereksi dan menguatkan tisu zakar.

http://ho.lazada.com.my/SHPQFD

Nah ini lah Pam Zakar terbaik yang ada di Malaysia. Dapatkan 1 untuk anda hari ini.

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.